Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که ماجرای ارز دولتی و نیاز کشور به دلار هر روز بیشتر از قبل می‌شود، لیست ارزبگیران دولتی نشان می‌دهد نام شرکت‌های هواپیمایی فرانسه، اتریش، ترکیه، روسیه و آلمان در این فهرست قرار دارند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، چهارده اردیبهشت ماه 1398 بانک مرکزی برای نخستین بار فهرست ارزبگیران دولتی و نیمایی را به صورت مجزا در 2 فرمت pdf و اکسل منتشر کرد؛ لیستی که سیاهه ارز بگیران دولتی آن بالغ بر 107 هزار فقره است و در این میان، علاوه بر نام افراد حقیقی، نام شرکت‌ها و موسسات خاصی هم به چشم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال یکی از موضوعات ابهام برانگیز در لیست منتشر شده، قرار داشتن 4 شرکت هواپیمایی خارجی در لیست ارز بگیران دولتی است.

بر اساس این گزارش، 4 شرکت آلیتالیا سوسیتا ایریا ایتالیانا، اطلس گلوبال، هواپیمایی امارات و هواپیمایی قطر در لیست ارز بگیران دولتی قرار دارند؛ شرکت‌هایی که به ترتیب در ایتالیا، ترکیه، امارات و قطر ثبت شده‌اند و دفاتر ثبت شده آن‌ها در تهران، در لیست ارز بگیران بانک مرکزی آن هم به قیمت دولتی قرار دارند.

آلیتالیا سوسیتا ایریا ایتالیانا در تاریخ 16 تیرماه 94 به عنوان نماینده شرکت آلیتالیا سوسیتا ایریا ایتالیانا اس آر ال ایتالیا در تهران ثبت شد و بر اساس لیست منتشره بانک مرکزی، شعبه تهران این شرکت توانسته در 4 نوبت بالغ بر 856000 یورو و 250 میلیون روبل جدید روسیه با قیمت دولتی دریافت کند.

همچنین شرکت اطلس گلوبال که در تاریخ 19 فروردین سال 96 ثبت شده، شعبه شرکت ترکیه‌ای «اطلس جت هاواجیلیک آتونیم» است که در استانبول ثبت شده و مسئولیت آن حمل و نقل هوایی است. اما این شرکت به استناد لیست منتشره از سوی بانک مرکزی، توانسته مجموعاً 6 میلیون یورو و 75 میلیون لیتر ترکیه با قیمت دولتی از بانک مرکزی کشورمان دریافت کند.

در این لیست، نام شرکت های هواپیمایی قطر و امارات نیز به چشم می‌خورد که هواپیمایی قطر علاوه بر نزدیک به 52 میلیون یوان چین، مبلغی بیش از 1.4 میلیارد روبل روسیه با قیمت دولتی دریافت کرده و شرکت هواپیمایی امارات هم 3 میلیون درهم امارات با قیمت دولتی از بانک مرکزی ایران اخذ کرده است.

علاوه بر این موارد، در لیست منتشر شده از سوی بانک مرکزی، علاوه بر شرکت‌های هواپیمایی داخلی، شرکت هواپیمایی ترکیه، اتریش، آئروفلوت روسیه، لوفت هانزا، شرکت هوایی KLM و شرکت هواپیمایی روسیه نیز در لیست ارزبگیران دولتی بانک مرکزی کشورمان وجود دارند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارز دولتی ارز جهانگیری ارز 4200 رانت دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا رئیس روابط عمومی شرکت ملی نفت در نشست خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، کار پالایش و پتروشیمی گفت: نمایشگاه از تاریخ ۱۹ لغایت ۲۲ اردیبهشت ماه در محل بین‌المللی نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود نمایشگاه نفت سالانه بزرگترین رویداد کشور و یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های غرب آسیا است که این موضوع مسؤولیت ما را دو چندان می‌کند.

مدیر نمایشگاه نفت با اشاره به اینکه امسال با حضور و استقبال شرکت‌های داخلی و خارجی روبه‌رو شدیم، خاطر نشان کرد: امسال میزبان ۱۱۰۰ شرکت داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی خواهیم بود. که نشان دهنده حضور دوبرابری شرکت‌های خارجی در بیست و هشتمین دور از نمایشگاه است که نشان دهنده اعتماد به صنعت نفت ایران است.

وی بیان داشت: علیرغم تمام تحریم‌ها علیه دیپلماسی انرژی و صنعت نفت این میزان استقبال نشان می‌دهد اعتماد به صنعت نفت افزایش می‌یابد و تمایل شرک‌های خارجی برای مشارکت با صنعت نفت ایران در حال افزایش است.

به گفته مدیرکل روابط عمومی شرکت ملی نفت ایران از ۱۲ کشور جهان شرکت کننده که شامل چین، المان، روسیه، کانادا، هند، فرانسه، ژاپن، آرژانتین، بلاروس و… در این دور از نمایشگاه حضور دارند.

وی ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان و فناور در این نمایشگاه حضور دارند در حاشیه این حضور پر رونق رویدادهای جانبی هم داریم که بسیاری از آنها به انعقاد تفاهم نامه و قرار داد مخصوصاً در بخش خصوصی می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از کارکردهای نمایشگاه اتصال بخش خصوصی به بخش دولتی است، ارتباطی بدون واسطه برای ایجاد بازار کار برای شرکت‌های نوپا است که می‌تواند که گردش مالی منجر شود.

جمالی خاطر نشان کرد: شعار ما جهش تولید و بهینه سازی فناورانه است که در راستای این شعار از برخی از محصولات و تجهیزات بار اول رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امسال کسانی که امکان حضور در نمایشگاه را ندارند بستری مجازی ایجاد شده است، خاطر نشان کرد: دو سالن به حوزه فناوری و دانشگاه‌ها اختصاص پیدا کرده است که ۸۰ شرکت دانش بنیان و بخشی در اختیار شرکت‌های استارت آپ قرار گرفته است که با توجه به ظرفیت در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند.

به گفته جمالی یکی از برنامه‌های مهم این رویداد رویدادهای جانبی از برنامه‌های مهم این نمایشگاه است مه سال گذشته در همین رویدادها ۱۵۰ تفاهم نامه و قرارداد به امضا رسیده است.

کد خبر 6098414 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • قیمت بلیط هواپیما تهران استانبول
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • هزینه‌ ساخت برج ایفل را مردم کدام کشور پرداختند؟
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است