Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@19:28:07 GMT

روسیه هواپیماهای اروپا را صاحب می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۶۰۹۵۱۷

روسیه هواپیماهای اروپا را صاحب می‌شود؟

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از یورو نیوز، یک کارشناس هوانوردی می‌گوید که حدود ۷۵ درصد از هواپیماهای مورد استفاده خطوط هوایی روسیه اجاره‌ای هستند، بنابراین تحریم‌های غرب که خواستار بازگردان‌ آن‌ها هستند، ضربه جدی به این کشور خواهد بود.

اقدام پوتین برای دور زدن تحریم‌ها دو هفته قبل از ضرب الاجل ۲۸ مارس انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قانون جدید امکان ثبت هواپیماهای خارجی در روسیه را به منظور «اطمینان از عملکرد مستمر در زمینه هوانوردی غیر نظامی» فراهم می‌کند.

ایرلند و برمودا، جایی که تقریبا تمام جت‌های اجاره‌ای خارجی در روسیه ثبت شده‌اند پیش از این اعلام کرده‌اند که گواهی صلاحیت پروازی را به حالت تعلیق در می‌آورند زیرا دیگر نمی‌توانند از ایمن بودن آن‌ها مطمین شوند.

اگر روسیه برای نگه داشتن هواپیماها سماجت به خرج دهد، ممکن است عواقب ایمنی و حقوقی جدی به دنبال داشته باشد.

آیا قانون جدید روسیه درباره هواپیماهای خارجی قانونی است؟

ثبت مجدد هواپیماها در روسیه با اعطای مجوزهای جدید ایمنی باعث می‌شود که پروازهای داخلی آن‌ها ادامه پیدا کند. اما این قانون با قوانین بین‌المللی که ثبت هواپیماهای غیرنظامی در بیش از یک کشور را در یک زمان ممنوع می‌کند در تضاد قرار دارد. مگر اینکه اجاره‌دهندگان غربی با درخواست‌های روسیه برای لغو ثبت خارجی این هواپیماها موافقت کنند که به نظر می‌رسد آن‌ها در حال حاضر برای باز پس گیری کنترل دارایی‌ها خود تلاش می‌کنند. سیاست جدید همچنین راه را برای یک بحث قراردادی بزرگ هموار می‌کند.

برتراند گرابوفسکی، مشاور هوانوردی می‌گوید: «ثبت هواپیما بدون اثبات لغو ثبت قبلی و همچنین موافقت مالک غیرقانونی است.»

قانون جدید از نظر فنی به شرکت‌های هواپیمایی دستور نمی‌دهد که هواپیماهای خود را بدون اجازه مالکان به رهبری ارکپ (AerCap) مستقر در دوبلین، بزرگترین اجاره‌دهنده هواپیما در جهان دوباره ثبت‌نام کنند.

اما کارشناسان می‌گویند که این مسیولیت را بر عهده شرکت هواپیمایی می‌گذارد که برای پرواز در داخل روسیه درخواست ثبت‌نام جدید ارایه دهند یا در غیر اینصورت هیچ کاری انجام ندهند و ناوگان خود را زمین‌گیر کنند.

روسیه ۳۵ شرکت هواپیمایی دارد که حدود ۱۵ شرکت از آن‌ها ۹۵ درصد از ترافیک هوایی کشور را تشکیل می‌دهند و این موضوع می‌تواند مشکلات زیادی برای آن‌ها ایجاد کند.

هواپیمای مسافربری جدید ساخت روسیه نخستین پرواز خود را انجام داد

یک منبع در یکی از خطوط هوایی به رویترز گفت: «امیدواریم که از ثبت هواپیماهایمان در روسیه جلوگیری شود، می‌خواهیم آن‌ها را به شرکت‌های لیزینگ بازگردانیم.»

وی افزود: «[با این تصمیم] خطوط هوایی شریک جرم می‌شوند. قانون راهی برای ثبت‌نام در روسیه فراهم می‌کند اما شرکت هواپیمایی را ملزم به انجام این کار نمی‌کند… این نخستین قدم برای ربودن هواپیماها است.»

مسکو اصرار دارد اقدامات ویژه‌ای در مواجهه با تحریم‌هایی که ولادیمیر پوتین، آن را «مشابه اعلام جنگ» توصیف کرده، مورد نیاز است.

وکلای دادگستری می‌گویند که یک جنگ حقوقی سه جانبه بین خطوط هوایی، اجاره دهندگان و بیمه‌گذاران ممکن است یک دهه به طول انجامد.

ارکپ و سایر اجاره‌دهندگان اصلی از اظهار نظر درباره این قانون خودداری کرده‌اند. چند خط هواپیمایی روسیه نیز از اظهارنظر خودداری کردند.

آژانس هوانوردی روسیه گفت تا ۲۴ فوریه روزی که روسیه به اوکراین حمله کرد، ۷۷۶ هواپیما در خارج از این کشور ثبت شده است. از این تعداد ۵۱۵ فروند اجاره‌ای از خارج هستند.

اما یازدهمین بازار بزرگ هوانوردی جهان همچنین مجهز به برخی از جدیدترین هواپیماها از جمله یک ایرباس A350 پیشرفته است که در روز تهاجم به ایرفلوت تحویل داده شد.

سازمان هوانوردی دولتی روسیه هفته گذشته توصیه کرد که خطوط هوایی دارای هواپیماهای اجاره‌ای خارجی پروازهای خود را به خارج از کشور تعلیق کنند و این موضوع باعث می‌شود بازپس‌گیری هواپیماها برای اجاره‌دهندگان دشوارتر شود.

منبع: یورو نیوز اخبار مرتبط ۱۷:۲۸:۲۳ روسیه از بسته ضدتحریمی ۹ میلیارد دلاری رونمایی کرد ۱۷:۱۹:۲۲ روسیه فکر می‌کرد اروپا و آمریکا آمادگی مقابله ندارند ۱۰:۳۰:۰۲ تحریم های روسیه پایانی نخواهد داشت ۱۹:۱۵:۲۹ قانون حمایت از تحریم شدگان در روسیه اجرایی شد ۰۹:۱۴:۵۴ دوستان پوتین و خانواده‌ هایشان تحریم شدند ۱۶:۲۹:۰۰ هدف روسیه به وجود آوردن یک نظم جدید در اروپا است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو روسیه ولادیمیر پوتین هواپیما تحریم اروپا هواپیماهای خارجی اجاره دهندگان خطوط هوایی تحریم ها اجاره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه در نشست مطبوعاتی مشترک با شی جین‌پینگ، همتای چینی وی در پاریس، ضمن اشاره به تداوم تامین کمک برای کی‌یف، مدعی شد که آمریکا و متحدانش به‌دنبال تغییر رژیم در روسیه نیستند!

ماکرون که در کاخ الیزه میزبان جین‌پینگ است، در گفت‌وگو با رئیس جمهور چین، از وی خواست تا اطمینان حاصل کند که پکن برای مسکو کمک قابل استفاده در جنگ فراهم نخواهد کرد. ماکرون از تعهدات پکن مبنی بر خودداری از فروش سلاح یا تامین کمک برای روسیه، استقبال کرد.

جین‌پینگ در این سفر با اورسولا فون‌درلاین، رئیس کمیسیون اروپا نیز دیدار کرد. فون درلاین در این دیدار گفت که «برای محدود کردن تحویل کالاها با مصرف دوگانه به روسیه که می‌توان در جنگ از آنها استفاده کرد، تلاش بیشتری لازم است» و در عین حالا مدعی شد که این مساله «روابط اتحادیه اروپا و چین را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد.»

ماکرون نیز گفت: توضیح اهمیت تاثیر این جنگ بر امنیت اروپا و عزم ما در حمایت از اوکراین تا هر زمان که نیاز باشد، ضرورت دارد. البته غرب قصد تغییر رژیم در مسکو را ندارد.

رئیس کمیسیون اروپا نیز از پکن خواست تا از تمام نفوذش بر روسیه برای توقف جنگ استفاده کند و در ادامه ماکرون مدعی شد که تمایل دارد تا «گفتمان نزدیک را حفظ کند.» وی همچنین از تصمیم جین‌پینگ برای سفر به فرانسه در راستای آنچه «هماهنگی مواضع دو کشور در آستانه سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به چین در ماه مه» خوانده شده است، استقبال کرد.

ماکرون افزود: ملاقات با رئیس جمهور چین امکان دنبال کردن یک دستور کار مشترک را فراهم و تکلیف قصد و نیت جهت برقراری صلح پایدار را روشن می‌کند.

جین‌پینگ در این نشست از غرب به‌دلیل تحریف وجهه چین در بحبوحه جنگ اوکراین انتقاد کرد و گفت: چین بحران اوکراین را ایجاد نکرد و یک طرف این جنگ هم نیست. نمی‌پذیریم که از بحران اوکراین برای مقصر دانستن دیگران، خدشه‌دار کردن چهره کشورهای ثالث و به‌راه‌انداختن یک جنگ سرد جدید استفاده شود. همانطور که تاریخ به دفعات نشان داده است، همواره می‌توان جنگ‌ها را از طریق مذاکره حل و فصل کرد. پکن نیز همواره در برقراری صلح نقش مثبتی ایفا کرده است.

کد خبر 6099034

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • فرمول جدید تعیین سقف اجاره‌بها
  • ابزارهای قانونی برخورد با اخلالگران بازار مسکن تدوین شد
  • پیام جالب یک مستاجر به صاحب خانه اش | چرا فکر می‌کنی مقصر همه مشکلات اقتصادی‌ات من هستم؟ | ببینید
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • ماکرون: به‌دنبال «تغییر رژیم» در روسیه نیستیم!
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • بازی غرب برای گرجستان: موذیانه، خطرناک و بی‌رحمانه
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!